Jaarverslag en boekhouding

Onze dienstverlening kan de volgende vormen aannemen:

  1. U levert per kwartaal alle financiële stukken zoals Kasboek, Giro en bankafschriften, inkoopfacturen en verkoop facturen. Met deze stukken wordt de boekhouding bijgewerkt en een omzetbelastingaangifte samengesteld. Aan het eind van het jaar wordt een jaarverslag opgemaakt die voldoet aan de eisen die de belastingdienst en banken daaraan stellen.
  2. U levert aan het eind van het jaar de door u zelf gevoerde boekhouding in een door u zelf gekozen boekhoudpakket. Wij maken een jaarverslag op die voldoet aan de eisen die de belastingdienst en banken daaraan stellen. Noodzakelijke correcties worden door ons aangebracht en met u besproken.
  3. U voert met behulp van het boekhoudpakket Exact Online  uw boekhouding . Wij verzorgen dan de boekingen die nog nodig zijn om een goed beeld van uw financiële positie te krijgen zoals afschrijvingen en salaris boekingen.

De prijs in afhankelijk van de grote van uw bedrijf en de vorm die u zelf kiest. Wij zijn er van overtuigd dat wij erg concurrerend zijn met zeker de wat grotere accountants – en administratiekantoren.

Heeft u interesse neem dan kontact met ons op voor een afspraak.